Begraafplaats Evere

on

Een mis interpretatie van de navigatie bracht ons op deze begraafplaats (de grote begraafplaats van Brussel was het doel), aangezien ik mijzelf altijd probeer open te stellen voor het onverwachte en niet geplande werd deze begraafplaats bezocht. Jammer genoeg kon ik bar weinig informatie vinden omdat ik in eerste instantie al niet met zekerheid zeggen kan welke we nu bezocht hebben. Overduidelijk was dat het een oude begraafplaats betrof die bar slecht onderhouden werd, dat geeft een dubbel gevoel met fotograferen. Enerzijds zijn scheefgezakte graven fotografisch aantrekkelijk, anderzijds stemde het gebrekkig onderhoud en de afwezigheid van mensen en dierbaren die graven bezochten (en onderhielden) me triest.

Over de begraafplaats
Eigenlijk kan ik hier nog steeds niets over zeggen omdat ik het niet met zekerheid weet, goede reden om er nog eens naar terug te gaan wellicht.

Plaats reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s