AquaRossa

on

Tijdens een korte vakantie in Zwitserland had ik het genoegen samen met mijn dochter (die óók een voorliefde ontwikkeld heeft voor begraafplaats fotografie) een kleine begraafplaats in AquaRossa te bezoeken. Soms kunnen juist de kleine begraafplaatsen me verrassen met hun schat aan funeraire kunst. Dat was ook hier het geval, de grootsheid waarmee afscheid genomen was, de oudheid van de graven en in het bijzonder hoe goed ook de oude graven verzorgd werden heeft me aangenaam verrast.

Over de begraafplaats
Helaas is het me nog niet gelukt informatie te vinden over deze begraafplaats.

Plaats reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s