Toscalano de Maderno

on

Ondanks het feit dat deze begraafplaats gelegen is naast een groot(s) monument om slachtoffers uit de eerste wereldoorlog te herdenken lukte het mij niet om informatie te vinden over de begraafplaats.
Het mooie aan deze begraafplaats vond ik de balans tussen oude en recente graven, het toont aan hoe lang de begraafplaats al deel uitmaakt van de gemeenschap. Aan de andere kant toen ik in een open kelder de resten van stenen met veel oude foto’s aantrof realiseerde ik mij dat ook hier flink geruimd werd.
Desalniettemin was het echt een mooie begraafplaats om te bezoeken.

Plaats reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s