Albufeira, oude begraafplaats

on

Wanneer je aan Albufeira denkt dan roept dit voor veel mensen de associatie op met feestende jeugd en ruige kustlijnen. In 2017 ontdekte ik, tijdens mijn vakantie in Albufeira, dat het stadje een zeer oude begraafplaats heeft. Ik besloot deze gekoppeld aan een wandeling te bezoeken, dat werd een pittige wandeling aangezien de temperatuur al snel boven de 30 graden steeg. Ik werd beloond met een prachtige begraafplaats, woorden kunnen deze schoonheid onmogelijk weergeven dus dit keer wat meer foto’s dan anders, want ik raakte er echt niet uitgekeken.

Over de begraafplaats

De oude gemeentelijke begraafplaats bevind zich aan de Rua do Cerro Grande, Albufeira, het oude centrum. Ik heb tot nu toe niets kunnen vinden over deze begraafplaats.

Advertentie

Plaats reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s