Albufeira, nogmaals

on

In 2017 bezocht ik de oude begraafplaats in Albufeira, ik was ontroerd en overweldigd bij deze begraafplaats. De foto’s uit 2017 zijn hier te bekijken.
Toen ik in 2018 opnieuw op vakantie was in Albufeira trok deze begraafplaats me opnieuw, een tweede keer een begraafplaats bezoeken vind ik persoonlijk een aanrader. Vaak kun je bij een eerste bezoek niet alles bekijken en in je opnemen, een tweede keer kijk ik anders, is er ook meer rust want ik hoef de begraafplaats niet voor het eerst ‘te ontdekken’.

Ook dit bezoek heb ik behoorlijk wat foto’s gemaakt wat ook deze collectie vrij uitgebreid gemaakt.

Advertentie

Plaats reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s